MAG425 - UHD SET-TOP BOX - 4K - ANDROID 8.0

De MAG425 is een high-performance Android tv-gebaseerde 4k set-top box met ondersteuning voor HRD en spraakbesturingen.

€ 109,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De MAG425 is een high-performance Android tv-gebaseerde 4k set-top box met ondersteuning voor HRD en spraakbesturingen. Met Android 8.0 kunt u gebruik maken van Youtube, Google play store, Google movies & TV, daarnaast kunt ook muziek afspelen, enz.. Met Google Assistant en Voice Search is het vinden van interessante content en het beheren van applicaties eenvoudiger. Met de ingebouwde chrome cast functie kunt u films, muziek en foto's rechtstreeks vanaf uw mobiele apparaat naar uw tv sturen. De MAG425 speelt 4k-video's zonder vertraging af, om deze hoge prestatie's neer te zetten is hij uitgerust met een krachtige processor, ingebouwde Wi-Fi module en ondersteunt HEVCm.

 

EAndroid TV

 • De behoeften van het publiek veranderen voortdurend. Dankzij de nieuwe multimediamogelijkheden, de Google-services en de gebruiksvriendelijke interface van de machine, biedt de MAG425 lokale operatoren de mogelijkheid om concurrerende IPTV / OTT-projecten te starten.

   

   

  Ingebouwde Wi-Fi-module 802.11ac 2 × 2

  De MAG425 is uitgerust met een dual-band Wi-Fi-module die werkt op 2,4 en 5 GHz-netwerken en betrouwbare gegevensoverdracht biedt met snelheden tot 867 Mbps. Verbinding maken met internet duurt slechts een paar minuten.

   

   

  Afstandsbediening met stembesturing

  De Bluetooth 4.1-afstandsbediening met stembesturing en ingebouwde applicaties voor Google-assistent en gesproken zoekopdrachten beantwoorden vragen, zodat u applicaties kunt beheren en interessante inhoud kunt vinden.

   

   

  Ingebouwde Chromecast

  Door de ingebouwde Chromecast kunt u uw tv bedienen vanaf uw mobiele telefoon en video's, films en muziek naar het grote scherm sturen met slecht een simpele aanraking.

   

   

  4K en HEVC (inclusief YouTube 4K)

  Het apparaat wordt geleverd met een Infomir-app-pakket. Dit omvat Ministra Player (een clienttoepassing voor het Ministra TV-platform), de MAGic Files-bestandsbeheerder, de MAGic Player-videospeler en de MAGic Audio-audiospeler.

   

   

  Android games op groot scherm

  De MAG425A is een entertainmentcentrum en geeft u toegang tot Google Play en Android compatible draadloze BLE-gamepads ondersteunt.

   

   

  4K en HEVC (inclusief YouTube 4K)

  MAG425A speelt inhoud in maximale 4K 60 fps-kwaliteit. Met de ingesloten codec HEVC kunt u 4K-video afspelen, zelfs met een langzame netwerkverbinding.

   

Geen reviews gevonden.